Potrebujeme:
morčacie /kuracie/ | 200 g |
nastrúhaná niva nastrúhaný eidam |
50 g 50 g |
smotana | 200 g |
maslo | kúsok |
cibuľka | 1 kus |
soľ | štipka |
korenie | štipka |
Na roztopenom masle som si opražila jarnú cibuľku nakrájanú na kolieska. Ja používam slané maslo. Pridala som mäsko a opiekla, aby sa zatiahlo. Podliala som vriacou vodou a nechala podusiť. Mäsko bolo nakrájané nadrobno, takže to bolo šupšup. Udusené mäsko som posypala strúhanou nivou a eidamom. Keď sa syr roztopil, pridala som smotanu a rozmiešala. Ja som trošku zahustila omáčku aj múkou, ale nemusela som. Lebo po zmiešaní s cestovinami sa omáčka vsiakla do cestovín. Na tanieri som posypala korením a nastrúhanou nivou. Mňam!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára